Kiaulienos išpjovos kepsniukai

Kiaulienos išpjovos kepsniukai

Kiaulienos išpjova puiki mėsa pagal savo struktūrą. Iš kiaulienos išpjovos galima pagaminti daugybę patiekalų ir įvairiausių variantų: nuo kepimo iki troškinimo. Tačiau šis receptas bus kaip išsikepti kiaulienos išpjovos kepsnius, o tikriau kepsniukus. Puikiai tinka vakarienei dviems.

.

Patiekalui reiks:

  • Kiaulienos išpjova
  • Raudono vyno acto
  • Juodieji pipirai
  • Raudonieji pipirai
  • Šalavijas
  • Čiobrelis
  • Druska

Kiaulienos išpjovą nuvalome nuo plėvių ir gyslų. Supjaustome 1,5 cm storio gabaliukais. Mėsos gabaliukus apšlakstome raudono vyno actu, galima naudoti ir citrinos sultis, gerai paminkome-pamasažuojame ir paliekame 15 min. Vėliau mėsą nusausiname ir stipriai įtriname visais prieskoniais ir po 5 min. jau galima kepti ant keptuvės (vasarą galima kepti ant grilio). Kepame iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti galima su keptomis bulvytėmis ir daržovėmis. Skanaus!

 

Post Author: admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *